Mijn favoriete kettingen.Ik ben gek op kettingen en ik draag dan ook bijna altijd wel een ketting. Ik houd van kleine kettingen maar ook van grote kettingen, vandaag laat ik jullie de kettingen zien die ik het meeste draag.
Als eerste deze camera, ik vind deze heel erg gaaf. De camera hangt schuin en is zwart, de lens is bedekt met zilveren steentjes. Heel erg gaaf, deze komt van de Lucardi.Deze ketting vind ik ook erg gaaf, dit is een wat grotere vlinder die ook bedekt is met zilveren steentjes. Deze heb ik al vrij lang, dus de winkel weet ik niet meer.Dit is zeker een grote favoriet, ik draag heel graag en ook vrij vaak pumps. Toen ik deze ketting zag moest ik hem gewoon kopen. De pump is bedekt met een soort zebraprint en voorop zitten zilveren steentjes. Deze komt ook van de Lucardi.Deze foto is niet zo scherp, maar dingen met steentjes zijn zowiezo niet zo handig om te fotograveren. Deze ketting vind ik ook erg leuk, ik kocht deze bij de Takko. Aan de ketting zat ook nog een slotje in hartjesvorm, maar dit heb ik eraf gehaald. Zonder het slotje vind ik de ketting veel leuker.Deze ketting heb ik niet zo kant en klaar gekocht, eigenlijk was dit een oorbel met daarboven nog een kleiner Chanel logo, maar aangezien ik er een kwijt was bedacht ik me dat het wel erg leuk zou zijn als ik deze aan een ketting zou doen.Dan heb ik nog een ketting met een Chanel logo, deze vind ik ook erg gaaf. Gewoon een wat kleiner Chanel logo bedekt met zilveren steentjes. Deze ketting kocht ik een tijdje geleden via marktplaats.

Wat zijn jou'n favoriete kettingen? Laat het me weten in de reactie's.

8 opmerkingen

 1. Wauw die camera is echt mooi! :O

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke kettingen! Vooral die laatste ;)

  http://fashionmore123.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik begrijp dat het je lievelings kettingen zijn! Erg leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die chanel & die sleutel ketting vind ik het mooist :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oef, die met die pump is erg leuk! Ik ben gek op kettingen!
  Ik ben je blog gaan volgen met bloglovin, je hebt een erg leuke blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die pump is leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen