Mijn nagelhoekje.Ik ben echt heel blij, want ik heb m'n eigen nail-art hoekje! Het tafeltje + stickers komt weg van www.theriverhouse.nl i love it!
We hebben opnieuw behangen, en ik heb nu dus aqua behang. Het tafeltje vind ik zó leuk met de hartjes & de aqua quote die matcht met mijn behang!


De quote op mijn tafeltje.Ik heb express niet teveel op het tafeltje gezet omdat ik ook veel ruimte over wil houden voor het lakken. Hier staat een leeg bekertje van Starbucks coffee, hier gooi ik dan gebruikte watjes, wattenstaafjes etc. in. Daarnaast mijn mok met nail-art materialen en een fles nagellakremover.Hier staat een bakje wattenstaafjes & een bakje met wattenschijfjes.En hier staan nog twee dozen, in de bovenste zitten de lakken die niet meer in mijn nagellakrekken passen en in de onderste stripers & nail-art pennen.
Wat vind jij van dit hoekje & heb jij ook een nail-art hoekje? Laat het me weten in de reactie's.

5 opmerkingen

 1. leuk! en wat veel nagellak!
  loves!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het helemaal geweldig. De uitspraak is ook brilliant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! En wat heb je veel nagellak zeg! :D

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een leuk hoekje zeg! :D Ik heb (nog) geen nail-art hoekje.. Maar wie weet binnenkort. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk hoekje! En wat een mooie kleur aqua!

  BeantwoordenVerwijderen