Nail-art: Dolphin and sunset.Ik nail-art veel op nepnagels om te oefenen, maar eigenlijk zet ik deze niet zo veel online. Deze nail-art vond ik zo leuk geworden dat ik hem zowiezo online wilde. Dus als je dacht: 'Wow, hoe groeien jou nagels zo snel in een paar dagen?' dit zijn dus gewoon nepnagels.
 
Ik vind deze nail-art zóóó leuk, vrolijk en zomers, laat het warme weer in Nederland maar komen! Voor deze nail-art heb ik mijn nagels als eerste gesponst met drie kleuren, ik koos voor de kleur blauw voor het water en de gele en de oranje/peachy kleur voor de zonsondergang. De blauwe kleur is een naamloos lakje van 2True, het peachy kleurtje is nummer 170 I Scream Peach! van Catrice en het gele lakje is het lakje 'yellow' van de H&M. Dit H&M lakje komt uit een setje van vier nagellakjes. De dolfijnen maakte ik met een zwarte nail-art pen en daarvoor gebruikte ik de striperkant. Wat vind jij van deze nail-art? Laat het me weten in de reactie's.

5 opmerkingen