Nieuwe layout.Weg met het roze, blauw is de nieuwe kleur van mijn layout. Op mijn kamer heb ik ook opnieuw behangen en mijn muren zijn nu aqua, daarvoor waren de muren ook roze. Aangezien ik het aqua op mijn muur veel mooier vind dan het roze, leek het me ook wel gaaf om met blauw te werken voor de layout, aangezien ik toch een nieuwe layout wilde. Dus, vanaf nu is xElegance blauw!

3 opmerkingen

 1. Mooie header! Ik vind het ook wel mooi :)

  xoox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er leuk uit! Ik keek ook al op een andere blog, en daar had ze ook de lay-out veranderd, dus dat wel wel even van "HUH?", haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha ik zat zo raar te kijken ik dacht nog even snel de nieuwe blogpost lezen! Ik moet er wel nog aan wennen maar vind het wel heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen