Pantene 2 minuten haarmasker.Aangezien mijn haar aan de onderkant vaak wat stugger is, wilde ik graag een haarmasker. Ik kocht dit haarmasker van Pantene, die me erg goed bevalt.
Dit masker is wit van kleur en oh wat ruikt dit masker lekker, gewoon lekker een beetje zoet, het heeft wel wat weg van de dove nourishing oil care producten. Dit masker moet je in je haar doen, twee minuten laten intrekken en daarna moet je het uitspoelen. De gebruiksaanwijzing die op de pot staat: 'Gebruik om je haar te laten doordringen van schitterende glans. Breng aan op vochtig haar vanaf de puntjes en masseer het in de richting van de wortels. Laat de formule 2 minuten intrekken en spoel vervolgens grondig uit. Mijn haar voelde na de tijd weer wat minder pluizig. Ik ben erg blij met dit masker. Deze pot bevat 200 ml en je bent helemaal niet zoveel nodig om het te gebruiken, ik denk dat je er wel een paar maand mee kunt.

3 opmerkingen