Pink ombre nails.


Ik vind ombre erg leuk en ook in kleding zie je het de laatste tijd veel terug. Ik heb nog geen gave ombre items gescoord maar ik maak natuurlijk wel ombre op mijn nagels. Voor deze ombre nails heb ik met drie kleuren gesponst, met een witte kleur van Catrice in 470 Snow Motion! Een mooi barbieroze kleurtje van de hema in nummer 21 en een knalroze kleurtje van Essence in de kleur 08 Ultimate Pink. Zo heb ik een overloop van lichtroze naar knalroze gecreeƫrd, dit effect vind ik erg gaaf. Nadat ik dit goed heb laten drogen en de randjes heb verwijderd ( een hele klus want het is echt een groot gesmeer ) heb ik een laagje glitternagellak aangebracht, hiervoor gebruikte ik een lakje van Essence in de kleur 04 Space Queen. Wat vind jij van ombre en mijn ombre nagels? Laat het me weten in de reactie's.

7 opmerkingen

 1. Mooie roze kleur! Mooie gradient en de glitter maakt het echt af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Heb je met een sponsje gewerkt?

  lijnsfairytaleworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love ombre, mooi gedaan! Was wel benieuwd geweest naar een foto zonder de randjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze erg leuk! Ik wil zeker nog ombre nagels proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen