Roze nail-art.
Roze is mijn favoriete kleur qua nagellak en deze nail-art met roze vind ik erg leuk geworden.Ik heb al mijn nagels, bealve mijn ringvinger, met twee laagjes van Opi PandaMoniumPink gelakt, dit is een erg mooi lichtroze kleurtje. Mijn ringvinger lakte ik met nummer 21 van de Hema, een mooi barbieroze kleurtje. Op mijn duimen & pinken bracht ik nog een schuine streep van nummer 21 van de Hema aan. Met de zwarte nail-art pen maakte ik zebrastrepen & een soort pantervlekjes. Met een witte nail-art pen de andere streepjes & de stipjes bij de pantervlekjes & met een roze nail-art pen een tweede lijn bij de pantervlekjes. Wat vind jij van deze nail-art? Laat het me weten in de reactie's.

5 opmerkingen

  1. Waaw!! Echt mooi! Ik wouw dat ik het kon..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw super mooi! en een leuke blog heb je ik ga je volgen:) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waar koop jij die opi nagellak kelly? Want ik zag ze voor 14 euro, heb je ze ergens goedkoper?

    BeantwoordenVerwijderen