Uitlsag winactie www.theriverhouse.nl


Een week geleden kwam mijn eerste winactie online, een superleuke winactie vind ik zelf! Uit alle inzendingen heb ik een winnares gekozen en dat is geworden...
Sarah Yasmina! Haar aanvulling op de zin was: Ik wil dit pakket van www.theriverhouse.nl winnen omdat: Ik de spulletjes echt heel leuk vind, vooral de sticker, want ik herken het haha en heb heel veel nagellak! Die nagellakpennen zijn dan ook super handig. mijn ouders zijn aan het scheiden en nu heb ik een eigen hoekje op de zolder van mijn vader, die moet nog helemaal ingericht worden enzo. Daar zou die sticker echt perfect staan! :D

Heel erg gefeliciteerd Sarah Yasmina, het pakket gaat vandaag nog op de post!

5 opmerkingen

 1. Ahw jammer ik heb niet gewonnen en wou super graag die sticker heb mijn bureau helemaal mooi ingericht.

  Maarja, gefeliciteerd Sarah :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super leuk dat ik gewonnen heb! Ik kan niet wachten tot het pakketje binnenkomt hihi, daar zal ik zeker weten een unboxing van maken voor mijn blog & super bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het pakket is vandaag binnengekomen, keisnel! Er zitten echt ontzettend leuke dingen bij en alles ruikt zooo lekker! Superbedankt :)

  BeantwoordenVerwijderen