W.I.C by Herôme Roffa.

Bij mijn abonement op de Cosmogirl! koos ik ervoor om daarbij de Holland collectie van Herôme te kiezen. Ik vind deze collectie erg mooi en aangezien hij nog te koop is kan ik de swatches nog gewoon laten zien. Roffa is een mooie lichtpaarse lak met een heleboel shimmer. Wat een prachtige kleur! Ik bracht van dit lakje twee laagjes aan. Wat vind jij van dit lakje? Laat het me weten in de reactie's.

5 opmerkingen

 1. Ik wil die kleur ooook! Hoe duur issie in de winkel?

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kleurtje! Ik draag momenteel een lakje uit de curacao collectie :) Maar ik vind deze ook echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige lak! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooi shimmerlakje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de kleur mooi maar hij ziet er heel dik uit (komt denk ik omdat je 2 keer hebt gedaan) dekt de nagellak niet zo goed na 1 keer?

  BeantwoordenVerwijderen