Winactie www.theriverhouse.nl


WINACTIE!
Op mijn blog hebben jullie al vaker over www.theriverhouse.nl kunnen lezen, mijn favoriete webshop! Vandaag mag ik een pakket van www.theriverhouse.nl weggeven. Klik op meer lezen om te zien wat je moet doen en wat je kunt winnen. 
Wat kun je winnen?
- Sticker: ‘’A girl is helpless till her nailpolish dries’’ in kleur naar keuze ( ong. 50cm breed)
-          Zakje gevuld met badzout.
- Een lavendelzakje.
- Een heerlijk zeepje in de geur Iced Pomegranate.
- Heerlijke badstaaf met geur vanille & chocolade.
- Candy Apple Bath salt.
- 2 nail-art pennen.
-          Cupcake geursachet.
Een superleuk pakket dus! De dingen die je kunt winnen zie je op alle foto's.

 Wat moet je doen?

Laat een geldig e-mailadres achter in de reactie's. Dus niet in het balkje waar je ook je naam achterlaat, maar gewoon als tekst bij de reactie's.
Meld je aan op www.theriverhouse.nl voor de nieuwsbrief.
Volg mij op bloglovin en/of google friend connect.
Maak de volgende zin af: Ik wil dit pakket van www.theriverhouse.nl winnen omdat:
Wat mag je doen voor extra kans:
Volg @xeleganceblog en @riverhousecomp op twitter en plaats de volgende tweet: ‘‘@xeleganceblog @riverhousecomp Win een pakket van www.theriverhouse.nl op www.xElegance.blogspot.com RT!!.’’
Laat in de reactie’s weten wat je allemaal hebt gedaan en vergeet de zin niet af te maken! De winactie loopt tot 24  juni 2012 00.00. De winnaar krijgt een e-mail en er komt nog een apart artikel waar ik de winnaar bekend maak.
VERGEET DUS NIET OM EEN GELDIG E-MAILADRES ACHTER TE LATEN IN DE REACTIE'S.
Meedoen kan als je in Nederland of België woont.

15 opmerkingen

 1. SUPER!

  Ik wil dit pakket van www.theriverhouse.nl winnen omdat: wij een bad hebben en dit ziet er gewoon super goed uit! Ook erg leuke nail-art pennetjes, jeeeaj! Zo wil ik wel wakker worden, in bad met deze dingetjes, IK WIL IN BAD >< I'm in hihi.
  Ik volgde je al op Bloglovin' (+geliked)
  Ook volg ik jullie beide op Twitter en getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/214271612181164032

  Liefs,
  Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wil je als antwoord op mijn comment nog even je e-mail achterlaten?

   Verwijderen
  2. Sorry haha, mijn e-mail: faithlinn@msn.com

   Verwijderen
 2. Hey! Keileuke blog heb je :) Je layout is echt leuk.

  Ik wil dit pakket van www.theriverhouse.nl winnen omdat: Ik de spulletjes echt heel leuk vind, vooral de sticker, want ik herken het haha en heb heel veel nagellak! Die nagellakpennen zijn dan ook super handig. Ik hoop echt dat ik win!

  Ik heb je gevolgd via google friend connect en me aangemeld voor de nieuwsbrief (en de zin natuurlijk afgemaakt hihi) dus ik hoop dat ik win! xoxo Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wil je als antwoord op mijn comment nog even je e-mail achterlaten?

   Verwijderen
  2. super-sarah@live.nl dat is mijn email! :)

   Verwijderen
  3. Trouwens (dit is een prachtige aanvulling op mijn bericht jaja) mijn ouders zijn aan het scheiden en nu heb ik een eigen hoekje op de zolder van mijn vader, die moet nog helemaal ingericht worden enzo. Daar zou die sticker echt perfect staan! :D Ik hoop echt dat ik win! xxx Sarah (Never touch the sky)

   Verwijderen
 3. Lieve Kelly,

  Super leuk dat je een winacties houd! Vind het echt tof wat je kunt winnen! Ik vind die stikker wel echt helemaal geweldig en ik denk dat ik hem in het roze wil omdat mijn bureau zwart is! (als ik win)

  Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief en ik volg je.

  Ik wil dit pakket van www.theriverhouse.nl winnen omdat ik graag kennis wil maken met de producten die in het pakketje zit en natuurlijk die stikker! :)

  -Ik heb een uitnodiging gestuurd om te volgen naar @xeleganceblog
  -Ik volg vanaf nu @riverhousecomp
  -Dit heb ik getweet; ‘‘@xeleganceblog @riverhousecomp Win een pakket van www.theriverhouse.nl op www.xElegance.blogspot.com RT!!.’’ (Mijn profiel staat wel afgeschermd maar mijn volgers kunnen het dus wel lezen! :D

  Owja, ik ga dat nog wel vaker tweeten! :D
  En ik mail je wel met mijn emailadres want anders dan kunnen andere mensen het ook lezen en ik kom niet op een profiel ingelogd hier op deze site! ;c

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke winactie !
  -Ik volgde je al via bloglovin en heb het artikel geliked.
  -Ik wil dit pakket www.theriverhouse.nl winnen omdat : Ik nog nooit wat van de website heb gehoord en het me wel leuk lijkt om een keer te testen !
  En het zijn ook nog erg leuke producten.
  -Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief.
  -Ik volg jouw en riverhouse op twitter en heb het getweet @littlecutegloss

  Liefs, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha wat vreemd ik krijg via mijn mail adres een mailtje dat ik mijn mailadres nog moet zeggen .. haha
  Nouja hier is hij dan maar aliannareitsma@gmail.com
  Haha raar maar grappig ^^
  Liefs anna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Kelly!

  Wat een geweldige winactie, wow!! Ik doe zeker mee haha. En ik denk dat die webshop echt leuk is, maar ik mag jammer genoeg niet online bestellen. :(
  Maar dus, ik volg je via Bloglovin', GFC, heb het artikel geliked. Ik volg je ook via twitter evenals theriverhouse en heb getweet hihi. (@MypassiononBLOG)Oh ja en ik heb me aangemeld voor die nieuwsbrief hihi! En dan nu.. dé zin.
  Ik wil dit pakket van www.theriverhouse.nl winnen omdat: ik in zeer korte tijd geweldig verslaafd ben geraakt aan nail art. En die zin sticker klopt echt helemaal haha! Maar goed, ik kende zo'n nail art pennen al en ze zijn erg leuk voor kleine dingetjes te maken op je nagels. Oh en er zit een blauwe bij, yeah, mijn lievelingskleur haha. Anyway, ik wou allang zo'n pennen, maar ik mag jammer genoeg niet online bestellen, dus het zou geweldig zijn moest ik deze kunnen winnen. En anders, moet ik maar nog eens gaan zagen of het echt niet mag, haha. :) En dan die andere productjes! Een cupcake geursachet? Cupcakes is mijn andere obsessie haha, ik ben eigenlijk echt wel benieuwd wat dat nu juist is dat geursachet van cupcakes.. naar wat zou het ruiken? Verder vind ik badzout en badproducten over het algemeen altijd zo fijn en is ook de reden dat ik altijd zo lang mogelijk in bad blijf. Nou ja, het lijkt me erg fijn deze producten te kunnen testen en ik weet zeker dat ik van allemaal de producten erg veel geniet zou hebben.

  Liefs, Karolien. :)
  PS: Mijn mailadres is mypassiononblog@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeyyy!

  Leuke winactie! Leuk dat je ook mijn blog hebt gezien! Ik heb me net even aangemeld voor de nieuwsbrief en ik ben je blog gaan volgen! Superleuke blog trouwens.
  De zin afmaken Ik wil dit pakket van www.theriverhouse.nl winnen omdat ik heel erg graag de producten uitgebreid wil gaan reviewen op mijn blog en ik het superleuk vind om nieuwe producten te ontvangen en te reviewen.
  Helaas kan ik niet tweeten omdat mijn twitter account onzichtbaar is en ik 0 volgers heb (ik heb geen twitter)
  Mijn email= mairinooijman@hotmail.com
  Superleuke winactie en nog veel suc7 met je blog (suc7 is meer dan suc6)

  Liefs Mairin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil dit pakket van www.theriverhouse.nl winnen omdat ik het echt een superleuk pakketje vind om te winnen en de nail-art pennen echt super zijn!

  Liefs,
  Summer

  mybeautylovelife@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik volg je vanaf nu ook op bloglovin.
  Ik dacht dat je bedoelde met 'Volg mij op bloglovin en/of google friend connect.' dat ik je site moest volgen gewoon via mijn twitter account! :$

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehh leuk ! Ik doe mee :D
  Ik heb alles gedaan, ook de extra's (:
  Ik wil dit pakket van www.theriverhouse.nl winnen omdat: Ik hou van nailart en ik nieuwe spullen daarvoor goed kan gebruiken, en ik hou gewoon van lekkere beautyproducten :D

  Liefs, Chaja

  Mijn mail is trouwens chaja98@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen