5 Favoriete producten van Juni.Een beetje laat deze keer, maar ik wilde toch nog een favorieten artikel doen. Ik heb weer 5 producten die ik erg veel heb gebruikt deze maand.
De Dove nourishing oil care producten vind ik zó fijn, deze anti-klit spray gebruik ik dagelijks.Mijn favoriete deo op het moment, de Axe Anarchy for her deo, deze ruikt zo lekker en ik vind hem zo fijn!Mijn Sephora pret-a-porter palette. Dit is echt een heel mooi palette met hele mooie kleurtjes.Dit mooie knalroze lakje van Herôme in de kleur Mokum heb ik vaak gebruikt deze maand.En deze lipstick in de kleur colour bomb heb ik ook veel gedragen deze maand, deze kwam uit de Revoltaire collectie van Catrice.

3 opmerkingen

  1. Zien eruit als fijne producten! Ik volg je!

    liefs xx

    www.liveyourpreciouslife.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Color bomb is echt zo mooi! Ik gebruik hem ook graag :) De vormgeving van het sephora is echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen