Catrice Cucuba Collectie.

Cucuba.

Catrice kondigt weer een nieuwe limited edition aan, namenlijk de Cucuba collectie. De collectie komt in
augustus en september 2012 in de winkel.Ultimate Nail Lacquer

Deze levenslustige Cubaanse zomerstijl accentueer je vanzelfsprekend tot aan de vingertoppen. De warme bruintinten, heldergeel, stralend koraal en zacht mintgroen hebben een langhoudende textuur, hoge dekking en een effect dat je kunt verwachten van CATRICE. Het extra brede kwastje staat garant voor een professionele applicatie met slechts één streek.

01. Sunny Side.
02. Reggaeton.
03. Salsa Cubana.
04. Havana Drum.
05. Take It Mint.


Liquid Shimmer Eye Liner

Liquid Shimmer Eye Liner is gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen dankzij het fijne kwastje. De langhoudende vloeibare eyeliner in de kleuren mintgroen en donkerbruin glinstert met fijne gouden glansdeeltjes.

01. Take It Mint.
02. Reggaeton.

Soft Lip Colour

Zachte, kleurrijke, glanzende lippen! Soft Lip Colour geeft ze een levendige en intense lipkleur. De lipstick voelt heerlijk licht aan op de lippen dankzij de frisse geltextuur. In koraal en bruin voor een perfecte zomerdag aan het strand of in de stad.

01. Salsa Cubana.
02. Be All Smiles.

 

Loose Eye Shadow

Pure kleur! Een hoog gepigmenteerde losse oogschaduw voor ultieme kleurintensiteit. Ogen stralen helder als de zomerzon dankzij het metallic glanseffect. Een kleurpalet met warmgeel, licht- en donkerbruin en de opvallende tinten mint en koraal weerspiegelen de unieke stedelijke sfeer van Cuba.

01. Sunny Side.
02. Reggaeton.
03. Salsa Cubana.
04. Havana Drum.
05. Take It Mint.


Bronzing Powder

Viva Cuba! Deze Bronzing Powder is een absolute must-have voor de ultieme Cubaanse zomerstijl! Ideaal om een prachtige zongekuste look te creëren en dankzij de bijna matte textuur ook perfect om de contouren van het gezicht te 'shapen'.

01. Brown.

Ik vind het een hele gave collectie, wat vind jij ervan? Laat het me weten in de reactie's.

3 opmerkingen