Donut knot.Ik draag mijn haar eigenlijk bijna altijd los, maar sinds ik een donut heb draag ik het ook wel eens in een knot.
Ik kocht een donut in een beetje een blonde kleur, aangezien je dan niet meteen een bruin stuk ziet als je haar er een beetje uit gaat. Deze donut kocht ik bij de H&M voor maar €1.95


Op de bovenstaande foto zie je de donut in mijn haar, aangezien mijn haar lang is moet je mijn haar er ook nog een beetje omheen draaien en daardoor heb je soms wat plukjes die wat rommeliger zijn maar ik vind dat zelf wel leuk staan, dan is het gewoon wat minder netjes. Hoe ik de donut in mijn haar in doe: Ik maak eerst een gewone paardenstaart in mijn haar, die ik gewoon vastmaak met een elastiekje. Vervolgens schuif ik de donut over de staart en ik verdeel mijn haar over de donut. Met een ander elastiekje ga ik over de donut heen zodat mijn haar er vast omheen zit. Het haar wat er niet vast omheen zit ( wat langer is ) pak ik en draai ik eromheen, vervolgens schuif ik dit eronder en maak ik het weer vast met een elastiekje. Wat vind jij van een donut knot? Laat het me weten in de reactie's.

 

4 opmerkingen

 1. Lijkt me leuk maar denk niet dat het blijft zitten helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd of ik dit kan met mijn laagjes haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ik heb hem zelf ook, en in een minuutje heb ik een strakke mooie knot. Bij mij blijft hij de hele dag goed zitten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat ken ik! Ik draag hem echt supervaak.
  Echt handig!

  BeantwoordenVerwijderen