Essence Ready For Boarding Peel Off basecoat.Ik las op verschillende blogs slechte reviews over dit product maar toch moest ik hem kopen, ik was er erg benieuwd naar. Ik ben erg blij dat ik hem heb gekocht want wat is dit een fijn product!


In dit filmpje kun je zien hoe ik de Essence Ready For Boarding Peel Off basecoat heb gebruikt.

De Peeloff basecoat is wit van kleur en ruikt naar lijm, het ziet er ook wel een beetje uit als lijm vind ik. Mijn nagel nadat ik de nagellak er af heb gehaald zie je op de bovenstaande foto. Ik vind dit echt een geweldig product, het is ook erg handig op vakantie, dan hoef je niet moeilijk te doen met nagellakremover maar dan kun je gewoon deze basecoat gebruiken.

2 opmerkingen

  1. Vertrouw het nog steeds niet helemaal gezien andere slechte reviews maar vind het idee wel erg handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem zelf ook gekocht en hij is idd superhandig , Leuk blog btw ^^

    BeantwoordenVerwijderen