Favorieten Juli.Juli is bijna weer voorbij dus dat betekend een favorieten artikel.
Als eerste deze gelliner, deze heb ik niet mega vaak gebruikt maar wel een aantal keer. Ik vind hem erg fijn! Deze is van Catrice en komt uit de Cruise Couture collectie en deze is in de kleur C01 Nautica.Dan deze maybeline colour tattoo's, ik denk dat ik er nog een paar meer ga kopen. Ik heb ze in de kleuren 20 - Turqoise Forever en 45 - Infinite White.Deze mooie, matte lipgloss van Manhattan vind ik ook erg mooi. Deze lipgloss heeft geen naam, ik vind het een hele mooie kleur.Dit oogpotlood in de kleur 080 Lucy In The Skies van Catrice heb ik ook erg veel gebruikt, deze draag ik vaak in combinatie met de witte en turqoise colour tattoo's, een laagje mascara erop en klaar.
 
Ook dit product is van Catrice en komt uit de Cruise Couture collectie, deze lipgloss is mooi lichtroze en is in de kleur 060 Coralista. Dit waren alweer mijn favorieten, wat waren jouw favorieten de afgelopen maand? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen