Maybelline color tattoo's.Maybelline heeft sinds kort color tattoo's, ik heb er zelf twee van. 45 Infinite White en 20 Turqoise Forever.

De color tattoo's vind ik er erg mooi uit zien, de verpakking en de inhoud. De kleuren zijn zó mooi. Ik houd van turqoise/aqua en dat vond ik wel erg mooi om te combineren met een witte kleur.Zo draag ik mijn colour tattoo's momenteel, ik vind ze erg mooi en ze brengen erg gemakkelijk aan. Ik breng ze gewoon aan met mijn vingers wat prima werkt. Op mijn waterlijn bracht ik een lijntje aan van een oogpotlood van Catrice in de kleur 080 Lucy In The Skies. De mascara's die ik heb gebruikt zijn Essence Maximum Defenition en Estée Lauder MagnaScopic. Wat vind jij van de maybelline color tattoo's? Laat het me weten in de reactie's.

3 opmerkingen

 1. De blauwe vind ik echt supermooi, deze ga ik zelf ook halen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aparte naam: ColorTattoo's. Ze zien er wel heel mooi uit! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke ooglook heb je ermee gemaakt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen