Mijn ringen stash.Ik houd van sieraden, ringen, kettingen armbanden etc. Een tijdje geleden liet ik jullie mijn favoriete kettingen zien, nu laat ik jullie mijn hele ringen stash zien.Ik bewaar mijn ringen in dit doosje, deze heb ik een keer gekocht bij de Zeeman, ik vind hem erg handig.
Al mijn ringen bij elkaar, het zijn er in totaal 13.


Deze ring is van Zinzi, zilver met roze steentjes.Ook deze ring is van Zinzi, met een roze hart.Dze ring draag ik eigenlijk nooit, ik kocht hem ooit bij de Cigo.Deze ring bestaat uit 3 kleine ringen die je ook apart kunt dragen. Deze kocht ik eens bij de Lucardi.Ook een hele mooie ring, deze kreeg ik van mijn Schoonzus.Parijs ring.Ring met een bloem van de Takko.Double finger ring met een gitaar, aangezien ik al een paar jaar gitaar speel.Ook een hele gave ring, deze komt van het Kruidvat.Met een zilver strikje.Deze heb ik al heel erg lang, deze kwam van www.theriverhouse.nlEen hele leuke ring met een camera.En deze ring, deze heb ik ook al heel erg lang. Deze komt ook van www.theriverhouse.nl
Heb jij veel ringen en wat vind je van mijn ringen stash? Laat het me weten in de reactie's.


3 opmerkingen