Wat neem in mijn toilettas?Ik ga nog niet op vakantie maar het leek me wel leuk om te laten zien wat ik allemaal meeneem op vakantie. Natuurlijk neem ik ook een tandenborstel, tandpasta en een haarborstel mee maar die dingen staan niet op de foto. Douchegel etc. zit niet in deze toilettas.

Mijn toilettas is van Riverdale, ik vind hem heel erg leuk.
Qua haarproducten neem ik niet heel veel mee, een anti-klit spray van dove, wat elastiekjes, een haardonut, een wax van goldwell die op een andere foto staat en een haarspray en haarmousse van Nivea.Qua oogproducten mijn 12 kleuren palette, twee paletjes van Essence, colour tattoo's, twee mascara's en twee oogpotloodjes.Blush palette van Estée Lauder, Essence coverstick, Catrice skin finish powder.Aantal kwasten, lipbalsem en drie lipsticks.Lakje van Opi, lakje van de Hema, Essence topcoat, Catrice lakje, twee nail-art pennen & twee doosjes nagellak remover pads.De wax, staat op de verkeerde foto haha. Nivea oogmake-up remover, Mexx parfum, Axe Anarchy deo, wattenschrijfjes en onyx make-up remover doekjes. Wat neem jij mee in je toilettas op vakantie? Laat het me weten in de reactie's.


2 opmerkingen