DIY: Gebleekte Cross Top.


Op kittehscupcakes.nl zag ik een leuk idee, ze had namenlijk van een simpel zwart topje een erg leuk topje gemaakt met bleekwater en tape. Ik vond het erg leuk en besloot het na te gaan maken.
Ik kocht een topje bij de New Yorker voor 6 à 7 euro en ging aan de slag. Je plakt het kruisje op het topje met dik plakband of je plakt er een sticker op. Ik plakte er een sticker op, zo kwam er minder onder de sticker en zie je het kruisje beter. Toen begon ik met het bleekwater, je kunt het erop sprayen of gewoon recht uit de fles kringeltjes maken. Ik heb het beide  gedaan. Wees wel heel erg voorzichtig met bleekwater, dit krijg je niet meer uit je kleding! Daarna verwijderde ik de sticker en hield ik het topje onder de kraan, maak het goed nat! Als je het vervolgens nat maakt bleekt het niet meer verder en heb je ook niet de kans dat er gaten in komen. Ik heb het shirt toen laten drogen en vervolgens is je topje klaar. Ik vind het erg leuk, wat vind jij ervan? Laat het me weten in de reactie's.

1 opmerking