Foto nail-art tutorial.

 
Vandaag heb ik weer een foto nail-art tutorial, deze vind ik zelf erg leuk en hij is helemaal niet moeilijk. Als eerste heb je striping tape, kleurtjes nagellak en een zwarte lak nodig. De zwarte lak heb ik niet op de foto staan. Ik heb de kleuren Utreg, Grun en Mokum van Herôme gebruikt. Daarna heb ik drie reepjes striping tape opgeplakt en daar overheen gelakt met een zwarte kleur, ik gebruikte de zwarte lak van het da merk in de kleur 019. Vervolgens trek je de reepjes er voorzichtig af en dan zie je de kleurtjes er in drie streepjes onder. Natuurlijk kun je in plaats van zwart ook een andere kleur gebruiken, en in plaats van drie basiskleuren ook 1, 2 of juist meer kleuren. Ook kun je variëren met het aantal reepjes en de richting hoe je deze plakt. Wat vind jij van deze nail-art? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen