LIFESTYLE | Cute cupcake stuff.


Ik vind cupcakes er zo leuk uit zien, hoe schattig zijn al deze dingen? Ik vind ze echt geweldig.

Als eerste deze cupcake geursachet, deze mocht ik in de winactie van theriverhouse ook weggeven. Deze ruikt echt heel erg lekker bloemig. En hoe leuk is deze verpakking? Superschattig met die cakejes en dat strikje.

Dan dit schattige dienblaadje, hier kun je bijvoorbeeld een leuke kaars opzetten of gewoon leeg laten en dan voor de sier neerzetten. Deze vind ik ook superschattig.


En dan dit superleuke recepten boekje, deze vind ik echt heel erg schattig.


Er zitten verschillende 'tabbladen in' dus drankjes, cakejes, voorgerechten, nagerechten etc. Superschattig! En aangezien ik koken en bakken best wel leuk vind is dit echt een heel erg leuk boekje. Wat vind jij van deze producten? Laat het me weten in de reactie's.
Alle producten komen van www.theriverhouse.nl

Geen opmerkingen