Mijn armbandenstash.Een tijdje geleden konden jullie al een DIY lezen voor een sieradenhouder, inmiddels heb ik hier een vervanging voor en leek het me wel leuk om te laten zien welke armbanden ik hieraan heb hangen.
Ik heb de armbanden gewoon een beetje random opgehangen, niet qua grote of dergelijk, de armbandjes die ik het meest draag heb ik wel vooraan gehangen. Ik heb hier een aantal leuke armbandjes hangen, bijv. een met Parijs erop, een Chanel armband, een met bruine steentjes, een oranje etc.Dan heb ik hier deze dunne armbandjes, ik heb er hier een heleboel van want deze kun je overal erg leuk bij combineren. Aan het einde hangt nog een armbandje wat bestaat uit bloemvormige kraaltjes, waardoor je dit leuke effect krijgt.Links zie je mijn favoriete armbandjes, Shamballa armbandjes. Daarnaast hangen nog twee bedelarmbanden.

 


En als laatst nog wat charm armbanden, chanel armbandjes, een met hartjes, een cupcake, een met een mooie quote en nog een aantal andere armbandjes. Dit zijn niet al mijn armbanden, maar degene die ik het meeste draag. Hoe berg jij je armbanden op? Laat het me weten in de reactie's.

2 opmerkingen