Pupa Colorextreme duo eyeshadow palette 03.Dat ik de laatste tijd fan begin te worden van het merk Pupa was jullie vast al opgevallen, vandaag heb ik dan ook weer een review over dit prachtige colorextreme duo eyeschadow palette.

Dit palette bestaat uit een matte, lichtbruine kleur en een champagne kleur met een heleboel shimmer. De oogschaduws zijn zeer goed gepigmenteerd, wat erg prettig is. Dit palette is voor mij ideaal, aangezien ik het meestal wel erg fijn vind om een beetje een nude look te dragen. In dit palette zitten ook twee applicators, een normale ronde en een driehoekige, ook erg prettig. Dit palette kun je dus gewoon in je tas stoppen en wanneer je maar wilt je make-up even bijwerken wanneer dat nodig is. Ik ben zeer tevreden over dit palette, dit palette is in nummer 03. Wat vind jij van dit palette? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen