Mooie parfum flesjes.Sommige parfums zitten in ontzettend mooie flesjes, en daar wil ik er vandaag een aantal van laten zien.

Als eerste Someday by Justin Bieber, ik heb deze zelf ook en vind hem onwijs lekker. Ook vind ik dit flesje prachtig met de mooie bloem.


Dan J'adore, deze vind ik ook erg leuk. Vrij simpel maar wel met een erg chique dop.Dit parfum van Nina Ricci vind ik ook een mooie verpakking hebben, een soort appel met een soort bladeren en een grote knop eraan.


Het parfum Angel vind ik ook een hele leuke verpakking hebben, al denk ik dat deze niet kan staan en wanneer je hem neerlegt zie je er dan denk ik niet zoveel van. Verder vind ik hem erg leuk.  Welke parfum flesjes vind jij erg mooi? Laat het me weten in de reactie's.


1 opmerking

  1. Ik vind die van JB heeel leuk en die van Nina Ricci, leuk idee trouwens om dit te showen :) xx

    BeantwoordenVerwijderen