Mooie quotes.
Ik ben dol op mooie quotes en zoek dan ook regelmatig leuke, nieuwe quotes op. Vandaag wil ik een aantal leuke quotes met jullie delen.
Deze quote heb ik ook al eens op mijn instagram gepost, ik vind deze quote gewoon erg mooi en met de foto eromheen vind ik het effect heel gaaf.Different is beautiful, een quote die zegt dat anders ook mooi is. Je hoeft niet zoals iedereen te zijn, maar je moet gewoon jezelf zijn!Een quote die je verteld dat je een kans moet wagen, je kunt beter een kans wagen dan dat je altijd wacht op iets wat misschien nooit zal gebeuren.


Wanneer ik een mooie quote zie maak ik soms zelf ook zulke quote afbeeldingen, zoals deze hierboven. De quote ''I love the way you make me feel in my heart'' vond ik erg mooi en de quote past ook erg goed bij het plaatje vind ik zelf. Wat zijn jou'n favoriete quotes? Laat het me weten in de reactie's.2 opmerkingen

  1. Different is beautiful vind ik een hele mooie tekst.
    Ik vind ze zoiezo allemaal erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I'm not weird, im just limited edition!

    BeantwoordenVerwijderen