Dove nourishing oil care haarmasker.Ik gebruik regelmatig een haarmasker, vooral als ik mijn haar gestijld heb, vind ik het fijn om daarna even een haarmaskertje te gebruiken. Voorheen gebruikte ik graag haarmaskers van pantene, tot ik zag dat er van de nourishing oil care lijn van Dove ook haarmaskers zijn. Ik gebruik hier de shampoo nog altijd graag van, dus ook van dit haarmasker wilde ik graag weten of het ook zo fijn zou zijn als de shampoo's.De vorm van de pot is erg simpel, maar wel mooi. De pot loopt iets schuin en is aan de achterkant dus hoger dan aan de voorkant.Het haarmasker is net als de conditioner lichtgeel, al lijkt het op de foto eerder beige.Het masker is niet zo dun dat het van je vingers aflekt, al is het ook niet mega dik, precies goed dus. Ook is de geur precies hetzelfde als de conditioner uit deze lijn, echt een lekkere zoete geur, al is de zoete geur niet te overheersend. ''Gebruik een keer per week. Breng na het wassen een ruime hoeveelheid aan, met name op droge haarpunten. Laat gedurende 3-5 minuten intrekken. Spoelt gemakkelijk uit.'' staat op de onderkant beschreven. Ik heb deze instructie gevolgd, en na het wassen etc. was mijn haar heerlijk zacht. Ik vind dit masker zeker een aanrader. Ik heb deze gekocht bij de Action, daar betaal je voor een pot van 200 ml slechts €1,79.

Geen opmerkingen