Essence Class of 2013 Translucent Powder.De 'Class of 2013' collectie van Essence ligt alweer een tijdje in de winkel. Ik vond de producten niet erg bijzonder, en dus kocht ik alleen de blush en de translucent powder.Ik vind de vormgeving van het product niet bijzonder, gewoon een fijn formaat en een simpele uitstraling. De letters zijn er met bruine kleur opgedrukt, wat het dan wel iets leuker maakt dan simpele zwarte letters. De poeder is vrijwel even groot als mijn handpalm en bevat zeven gram.Deze poeder matteert de huid prima en wanneer ik hem aanbreng zie je niets van het witte terug. Ook gedurende de dag gaat de poeder niet glijden, en blijft mijn huid gelukkig matt. Ik vind dit zelf fijner dan én een foundation aanbrengen én een compact powder, aangezien het bij het gebruiken van foundation én compact powder, al snel too-much kan lijken. Wat gebruik jij liever? Een translucent powder of een compact powder? Laat het me weten in de reactie's.
Ik vind dit een prima poeder en zal hem dan ook zeker aanraden. De poeder bevat 7 gram, is handig mee te nemen en te koop voor een klein prijsje van €2,99.

Geen opmerkingen