Essence LE "THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2

Essence komt in November met de "THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2" collectie. Ikzelf vind de collectie erg gaaf en ben dan zeker erg benieuwd hoe de producten er in het echt uit zullen zien.
essence breaking dawn – loose pigments eyeshadow
Vampierogen! De losse oogschaduwpigmenten, verkrijgbaar in drie donkere, bijna zwarttinten en een lichtgouden tint, creëren een mysterieuze en fascinerende oogmake-up à la Bella Swan. Van een subtiele glans tot een krachtige metallic glinstering: het juiste effect om een echte vrouwelijke vampier te zijn is binnen handbereik! De pigmenten kunnen apart of gecombineerd worden gebruikt. De ideale basis: de essence colour arts oogschaduwbasis van de standaard essence collectie.
Verkrijgbaar in 01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever en 04 edward’s love.


essence breaking dawn – liquid glitter eyeliner
Hét hoogtepunt voor je vampierenlook! De liquid glitter eyeliner heeft twee mystieke en magische kleuren die je meenemen naar de donkerste nacht met de coole, fijne glitterpigmenten. Het dunne kwastje zorgt voor het bijzonder nauwkeurig aanbrengen van de eyeliner.
Verkrijgbaar in 01 alice had a vision – again en 02 jacob’s protection.
Consumentenadviesprijs €2,39. 


 
essence breaking dawn – lipstick

 
Een nachtelijke rendez-vous! Deze lipstick bevat fijne gouden glittertjes die ervoor zorgen dat zelfs vampieren knikkende knieën krijgen. Door de zijdezachte textuur en verwennende formule worden lippen superzacht, wachtend om gekust te worden door Edward… 

Verkrijgbaar in 01 a piece of forever.
Consumentenadviesprijs €2,59
essence breaking dawn – lipgloss
 
Lippen als Alice en Rosalie! De lipgloss verleidt je met dramatisch rood en intens lila die een glanzende finish geven. De metallic effecten garanderen een ware Cullen style in het gevecht tegen de Volturi.
 
Verkrijgbaar in 01 alice had a vision – again en 02 renesmee red. Consumentenadviesprijs €1,99.

 
essence breaking dawn – shimmer powder
De absolute must-have voor alle Twilight meiden! De delicate shimmer powder geeft je gezicht en lichaam een speciale gloed en laat je teint er prachtig uitzien – voor ultieme vampierverleiding.
Verkrijgbaar in 01 bella‘s secret.
Consumentenadviesprijs €2,99.


essence breaking dawn – blush

Elegant bleek? Durf te blozen! – en niet alleen wanneer een never-ending story in de bioscoop wordt bezegeld met een kus. Deze blush geeft wangen zachte en subtiel rode glinsterende accenten. De fluweelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft de bleke vampierlook een prachtige, eleganten finish …


Verkrijgbaar in 01 renesmee red.
Consumentenadviesprijs €2,89.

essence breaking dawn – nail polish

De vier intense nagellakkleuren in deze collectie houden superlang - until

the break of dawn… en zelfs langer! Mystiek nachtblauw, verleidelijk zwart, donker en dramatisch paars en glanzend goud garanderen opvallende nagels op elk Twilight Saga feestje!

Verkrijgbaar in 01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever en 04 edward’s love.
Consumentenadviesprijs €1,99.
 
 
 

 

 

Geen opmerkingen