Handschrift tag.


Jullie kennen allemaal de Handschrift tag vast nog wel. Een tag die een tijdje geleden erg populair was. Ik heb hem al vaker uitgeschreven, maar steeds heb ik hem niet online gezet. Nu besloot ik dat ik het toch maar eens tijd vond dat ik dat wel ging doen, dus vandaag voor jullie: De handschrift tag.

 De vragen van de tag:
1. Wat is je naam?
2. Wat is de naam van je site/blog?
3. Schrijf ''The quick brown fox jumps over the lazy dog.''
4. Wat is je favoriete quote?
5. Wat is je favoriete liedje?
6. Wie is je favoriete artiest?
7. Heb je verder nog iets te zeggen?Mijn handschrift is niet echt bijzonder, al ben ik er erg tevreden mee. Ik kan het zelf goed genoeg lezen en aangezien ik niet al te klein schrijf, vind ik het lezen ook wel prettig. Dingen waaraan je mijn handschrift kan herkennen zijn de ronde letters en de rondjes ipv. puntjes op de i. Ik hoop dat jullie de tag leuk vonden, bedankt voor het lezen.

Geen opmerkingen