HERFSTEDITIE | Mijn favoriete nagellakjes.


De herfst is al weer een tijdje begonnen, en daarom leek het me leuk om mijn favoriete nagellakjes van de herfst te laten zien. Benieuwd naar de lakjes die ik deze herfst veel ga dragen? Klik dan op meer lezen.In de herfst is mijn kleding lang niet zo fel gekleurd als die dat zijn in de lente en winter. Ik draag graag wat donkere tinten in de herfst en winter, en aangezien ik mijn nagellak graag met mijn kleding match, zijn die lakjes ook wat donkerder. Van links naar rechts: Een prachtig, grijs, merkloos kleurtje wat in één laagje perfect dekt. Een mooi donkerbruin kleurtje van Chanel in de kleur 437 Forbidden. Een prachtige, bruine, special effect topper uit de million styles collectie van Catrice, dit is de kleur C03 Miss Money Penny. Een mooi lichtblauw kleurtje uit de colour & go lijn van Essence, dit is de kleur 125 Absolutely blue. Een prachtig blauw kleurtje met enorm veel glitter van Pupa, dit is nummer M320. En als laatst een mooie bruine kleur met glitter van Catrice, dit is nummer 860 Browno Mars.


Geen opmerkingen