Lush lemony flutter.Een echte must-have qua Lush producten was voor mij toch echt wel de Lemony Flutter, en na zolang twijfelen 'Zal ik hem bestellen of niet?' heb ik hem eindelijk besteld, en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.

Ten eerste vind ik het erg leuk dat Lush er stickers opplakt met daarop een soort foto'tje van de persoon die het gemaakt heeft, en die persoon is bij mij Kris. De lemony flutter is houdbaar tot 28/11/13, wat dus nog meer dan een jaar is.De lemony flutter is echt lemon-groen, wat op de foto helaas wat lichter lijkt. De kleur past echt heel goed bij de naam, wat de geur ook doet. In het potje ruikt de geur echt heel sterk naar Lemon, al vind ik dit persoonlijk niet erg aangezien lemon een van mijn favoriete geuren is. Je kunt de geur in het potje een beetje vergelijken met dat anti-muggen spul, als jullie weten wat ik bedoel. Op je huid ruikt het echter minder sterk en is het enkel een heerlijke lemon-geur, gewoon zoals lemon hoort te ruiken.


De lemony flutter is echt een lekkere boter, niet te dik, niet te dun, precies goed. Ik gebruik deze creme vooral voor mijn nagelriemen, en soms voor wat droge plekjes. De lemony flutter bevat 50 gram en hier betaal je €10,51 voor. Best veel geld, maar je doet er erg lang mee.

 

1 opmerking