Lush rockstar zeep.Ik had nog nooit iets bij Lush gekocht aangezien er hier eigenlijk niet veel fillialen zitten. Een paar dagen geleden heb ik dan eindelijk een bestelling geplaatst, en wil ik als eerste wat over de Rock Star zeep schrijven.


De zeep zit verpakt in de simpele Lush zakjes, die ik overigens erg leuk vind. Wel erg jammer dat de zeep niet wat beter verpakt zit, aangezien mijn zeep gebroken is.


 Wat Lush zelf over de zeep zegt: ''Met dit zoete snoepje onder de douche voelt iedereen zich een ster en barst je spontaan in zingen uit, zo heerlijk is deze zeep. Ruikt naar romige vanille en heeft dezelfde geur als onze Creamy Candy, dus als je geen bad hebt kun je toch van dit lekkers genieten. Wast je huid heerlijk schoon zonder uit te drogen, dankzij de glycerine en kokosolie die erin zit.Perfect geschikt voor kleine en grote prinsesjes, maar we weten zeker dat er ook hele grote stoere mannen zijn die van deze superzoete rozigheid houden. En je komt er geen grammetje van aan!''
Mijn mening: De geur van deze zeep vind ik echt heerlijk. Een erg lekkere zoete geur, wat natuurlijk goed past bij de roze kleur van de zeep. Ik vind dit echt een van de lekkerste zepen die ik ooit gehad hebt, al moet je natuurlijk wel van extreem zoete geuren houden. Ik heb zelf een stuk van 100 gram, wat €5,25 kost.

Geen opmerkingen