Mijn favoriete ringen #01.Ik ben nog altijd dol op ringen, en daarom wil ik jullie de ringen die ik op dit moment het meeste draag graag laten zien.
Deze ring bevat een mooie bloem, waar nog een hartje met steentjes in zit. Deze ring is niet mega groot, maar valt toch wel op door de bloem.Dit is echt mijn favoriete ring aller tijden. Ik heb deze al een hele tijd maar ik blijf hem gewoon dragen. Deze ring kwam ooit van het kruidvat.
Ook weer een eyecatcher, deze panda ring. Deze ring is verstelbaar en komt van de Bijou Brigitte.Een double-finger ring, iets waar ik ook gek op ben. Ik krijg dan ook vaak de vraag ''Is dat niet irritant? Een ring die om twee vingers zit?'' maar eigenlijk merk je niet eens dat hij twee vingers aan elkaar houd. Als je er op let, oke dan wel, maar verder kun je je vingers gewoon bewegen. Deze ring is verstelbaar en heb ik besteld via marktplaats.Deze ring is ook zóó leuk. Opnieuw een double-finger ring, en hier staat het woord love.


En de laatste ring alweer, wat opnieuw een double-finger ring is. Deze ring bevat drie sterretjes die tussen je vingers vallen. Deze ring kun je wel een beetje bijbuigen als je voorzichtig doet.

Draag jij graag ringen? En wat vind je van mijn favorieten? Laat het me weten in de reactie's.

3 opmerkingen

 1. Mooie ringen, ik ben ook nog steeds op zoek naar zo`n to finger ring met een kruis en een met sterretjes!!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt echt zulke leuke ringen! Die met die kruis, en die sterren en met 'Love', wauw :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind vooral die met de sterren erg tof! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen