Favoriete oorbellen.


 Ik heb echt enorm veel oorbellen en draag dan ook geen outfit zonder, vandaag wil ik jullie dan ook mijn favoriete oorbellen van dit moment laten zien.


Linksbovenin zien jullie een stel grote ringen, deze zijn zo groot als mijn handpalm. Ik heb echt helemaal niets met kleine oorbellen, en van mij mogen oorbellen dan ook wel goed opvallen. Deze zijn mooi gedetailleerd met de steentjes en ik ben er erg blij mee.
Rechtsbovenin zien jullie deze ruitvormige oorbellen. Ook deze zijn weer mooi gedetailleerd met steentjes, en deze passen ook gewoon overal bij.
Linksonderin zien jullie kruisoorbellen, en deze vind ik zo gaaf. Ik ben zelf niet gelovig maar vind het symbool gewoon erg gaaf staan qua accesoires en op fashiongebied. Deze kruisjes zijn redelijk lang en ik vind ze dus superleuk.
Rechtsonderin zien jullie nog een item met kruisjes, dit is een earcuff en ook deze vind ik supergaaf. Deze is niet al te groot, maar door de verbinding van de earcuff die bovenaan je oor zit, en dus bij mijn eerste gaatje valt hij goed op. Wat zijn jouw favoriete oorbellen? Laat het me weten in de reactie's.Geen opmerkingen