Krasfolie voor op je nagels.


Herkennen jullie dit nog van vroeger? Van die 'plakplaatjes' voor op bijvoorbeeld meubels, die je er zo kunt afkrassen met een stokje? Ik herkende het nog wel, en toen ik dit pas zag liggen bij de Action dacht ik ''Hé dat kan ik ook wel op mijn nagels proberen.'' dus ik nam het mee, en het is zó leuk.
Eigenlijk had ik hier een filmpje over gemaakt, met mijn iPhone, maar aangezien ik deze niet kan openen via de laptop kan ik deze dus niet uploaden, balen! Iniedergeval, je knipt het stukje uit wat jij wilt, dan schuif je het van het witte folie af, leg je het doorzichtige met het plaatje op je nagel en houd je dit strak over je nagel heen. Dan neem je het stokje en kras je het eraf, waarna je het doorzichtige verwijderd en het patroon glad strijkt over je nagel. De overige stukjes aan de zijkant kun je er gewoon afhalen met je vingers als je voorzichtig bent, en anders kun je het ook gewoon met een schaar doen. Wat vind jij hiervan? Laat het me weten in de reactie's. De stickers kocht ik voor ongeveer een euro, de exacte prijs weet ik niet meer. 

1 opmerking