Opgemaakt #01.De producten die ik afgelopen maand heb opgemaakt waren er niet mega veel, maar het leek me wel even leuk om deze aan jullie te laten zien.
De dove nourishing oil care shampoo en conditioner heb ik beide opgemaakt. Over deze producten heb ik ook al eens een review geschreven,en ik blijf ze maar opnieuw kopen, zo fijn vind ik ze.De olive line shampoo en conditioner gebruik ik ook erg graag. Deze zijn ook zeer budgetproof en komen weg bij de Action. Mijn haar word hier minstens zo zacht van als de Dove producten, al gaat mijn voorkeur wel uit naar Dove.Deze twee mega flessen douchegel zijn de i love peaches & cream limited edition douchegel van de douglas, en de Dove creamoil douchegel. De peaches&cream vind ik erg lekker qua geur, al blijft hij niet echt hangen, wat de creamoil wel doet. De creamoil zou ik zeker opnieuw kopen, maar de peaches&cream niet meer.En als laatste alweer een nagellakje van Max. Dit is gewoon een topcoat, die ik niet echt bijzonder vond. Hij werkt opzich wel fijn, al is de nagellak heel erg dun wat ik niet zo fijn vind.

Geen opmerkingen