5 December cadeau's.Ook wij hebben dit jaar weer Sinterklaas gevierd. Gezellig met het gourmet en fonduestel erbij aan, en natuurlijk een heleboel cadeautjes. Ikzelf kreeg een prachtige reiskoffer van zinzi, de Holland collectie van opi inclusief display, een mini neon setje van opi, de mini skyfall collectie en mijn pronkstuk: de 18 karaats, echt gouden nagellak van opi: man with the golden gun. Hier zullen jullie dan ook snel meer over lezen. Verder heb ik nog een aantal leuke make-upjes van de fantasia collectie van essence, en een nieuwe laptopmuis, die ook zeker wel van pas komt. Ik ben erg blij met mijn cadeaus, en jullie zien hier vast nog wel een aantal reviews van verschijnen op mijn site. Hebben jullie nog pakjesavond gevierd, en hebben jullie nog wat leuks gekregen? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen