Essence Fantasia review.

 


Zoals jullie gisteren al hadden kunnen zien, heb ik met sinterklaas onder andere dit leuke setje van de Essence Fantasia collectie gekregen. Erg leuk omdat het alle drie de paarse producten zijn uit de lijn, want zo kan je er een prachtige look mee maken.
De Fantasia oogschaduw heb ik in de kleur 01 Eyes Like Lilac. Dit is een prachtige paarse kleur met enorm veel glitters, en dit is gelukkig niet alleen zo bij de eerste paar keren dat je het product gebruikt, nee het zit door de hele oogschaduw.
Hier heb ik de oogschaduw geswatcht, en zelf vind ik de kleur echt prachtig. Ik heb hem hier zonder oogschaduw aangebracht, dus wanneer ik hem met gebruik komt de kleur nog iets mooier over, al vind ik hem hier al prachtig. Deze oogschaduw kost €1,99.


Dit oogpotlood heeft echt een prachtige paarse kleur, wat dan ook een kleur is die ik zelf wel snel zou dragen. Op de swatch foto kun je het ook al een beetje zien, dit is namenlijk een metallic oogpotlood, en zoals op het oogpotlood staat: Metallic liner. Deze heb ik in de kleur 02 Elves Like Lilac en deze kost €1,89
 


En tot slotte: Het nagellakje. En wauw, wat is deze mooi!  Zelfs het potje vind ik leuk, véél leuker dan de nieuwe colour & go potjes. Deze nagellak heeft een prachtige paarse kleur, met enorm veel shimmer.Hier heb ik twee laagjes aangebracht, en dit is voldoende om de nagellak dekkend te hebben. Aangezien ik het op een tip voor gelnagels heb gedaan, zou je nog een derde laagje aan kunnen brengen, maar zowel op gelnagel-tip als op de gewone nagel zijn twee laagjes naar mijn mening genoeg. Deze nagellak heb ik in de kleur 01 Elves like lilac, en deze kost ook €1,89
 
Ik vind het zelf superleuke producten, en ze zijn ook nog eens lekker budget. Wat vind jij van deze producten? Laat het me weten in de reactie's.
 

1 opmerking

  1. Ik ga de paarse lak ook kopen! Verder weet ik nog niet wat ik ga scoren van de collectie morgen! :D

    BeantwoordenVerwijderen