Essence I love stage eyeshadow base.

 Een oogschaduwbasis gebruiken voordat je een oogschaduw aanbrengt vind ik zelf nog altijd er prettig. Ik gebruikte voorheen de oogschaduw basis van de Hema, maar toen deze op was wilde ik eens een oogschaduw basis proberen van een ander merk, en dat werd de I love stage oogschaduw basis van Essence.
De applicator van deze oogschaduwbasis vind ik erg prettig. Het is eigenlijk hetzelfde als sommige lipgloss applicators, maar ook voor een oogschaduw basis is deze erg practisch.Links zie je een swatch mét oogschaduwbasis, en rechts zie je dezelfde kleur zonder oogschaduwbasis. Bij de linker is het pigment dan ook een stukje mooier, wat natuiurlijk altijd prettig is. Ik ben zeker tevreden over deze oogschaduwbasis! Deze Essence I love stage eyeshadow base komt uit het vaste assortiment en is te koop voor slechts €2,49.

1 opmerking

  1. Ik heb hem zelf ook.
    Hij is ook erg fijn om kleine vlekjes op je oog te verbergen.
    Fijn ding!

    BeantwoordenVerwijderen