Everyday verzorgingsproducten.


Ik heb veel producten die ik dagelijks gebruik, en daarom leek het me leuk om deze keer daar niet de make-up versie van te laten zien, maar de verzorgingsversie.Als eerste drie haar producten. Nivea extra strong styling spray, en Nivea diamond gloss styling mousse. Daarnaast zie je nog de Dove nourishing oil care anti-klit spray.De tweede rij bevat een tandpasta van Aquafresh, een Someday bodylotion by Justin Bieber, Essence Anti-spot wash gel, Nivea oogmake-up remover.Een roze zeepje, Axe Anarchy deodorant en mijn Replay parfum. Wat je niet op de foto ziet is mijn Carmen krul & stijltang, die ik ook vrijwel dagelijks gebruik, aangezien ik vaak één plukje heb wat een vreemde krul heeft.
 
Welke producten gebruik jij dagelijks? Laat het me weten in de reacties.

Geen opmerkingen