Hello december!

Tumblr_mcq3waa3ph1rbllmfo1_500_large

December. De eerste maand van een nieuw seizoen, tevens mijn favoriete seizoen: Winter.


Ik denk zelf dat veel mensen een voorkeur hebben naar de zomer. De zon schijnt, er is een lekker temperatuurtje, je kunt heerlijk aan het strand liggen etc. Toch gaat mijn voorkeur naar de winter, maar waarom? De winter vind ik zelf als eerste een gezellig seizoen. Lekker bij de verwarming zitten wanneer je door een enorme regenbui/sneeuwbui bent gefietst, met een lekkere warme kop chocolademelk, met niet te vergeten: Slagroom! Tijdens de kerstdagen een uitzicht hebben op een leuk opgetuigde kerstboom, en zo kan ik nog honderden dingen opnoemen.

Tumblr_mdrcw1btnb1rebugvo1_500_large


En mijn favoriete deel van de winter, blijft toch altijd sneeuw. Het is ten eerste heerlijk om naar te kijken, en ten tweede is het ook prachtig om mooie foto's van te schieten, en aangezien Instagram al best een tijdje mijn favoriete app is, denk ik dat er deze maand een heleboel nieuwe winterfoto's bij komen.

Ice-skating-in-london5_large

Schaatsen is dan ook een van mijn favoriete bezigheiden tijdens de winter. Ik vind dit vooral erg leuk op natuurijs, aangezien het dan gewoon nog net wat meer winter-feeling geeft. Ik vind het zelf dan ook prettig om kunstschaatsen te gebruiken, aangezien ik niet alleen maar lange stukken schaats, maar het ook heerlijk vind om af en toe wat te draaien op het ijs. Kortom, ik houd van het volledige winterseizoen.  
Diamonds-in-the-sky-jody-lovejoy_large

Oud en nieuw is natuurlijk ook nog wel een deel van December. Ik vind knalvuurwerk zelf niet echt bijzonder, maar om twaalf uur s'avonds vind ik het toch heerlijk om naar al die potten siervuurwerk die de lucht in gaan te kijken.
Tumblr_lukeb5uqsp1qctqtco1_500_large

December is dan ook mijn favoriete maand van het jaar. Gewoon omdat het winter word, je gezellige feestdagen hebt enzovoort. December is dan ook alweer de laatste maand van 2012, waarna er weer een heel nieuw jaar op ons te wachten staat. Wat is jou favoriete maand? En waarom? Laat het me weten in de reactie's.


Geen opmerkingen