Nicole by OPI One Less Lonely girl collectie.Dol ben ik op de lakken van OPI, en tevens houd ik ook erg van JB. Deze drie lakken konden dan ook niet ontbreken aan mijn collectie.Step 2 the beat of my <3 komt natuurlijk uit het nummer 'Somebody to love.' Dit is een prachtige doorzichtige lak, die roze en paarse hartjes bevat, en tevens een heleboel glitters. Ik had al eerder een lak met hartjes, maar hier wilden de hartjes totaal niet van op het kwastje, al wilde dat bij deze wel prima.


My lifesaver komt uit het nummer 'Overboard.' dit is een mintgroene kleur, die prachtig dekt in één laagje. Al lijkt de lak wat bobbelig, dit komt door de tip.
 


Me + Blue komt uit 'One time.' een prachtige donkerblauwe kleur met enorm veel glitters. Op een tip twee laagjes nodig, op de gewone hand kan het ook nog met een enkele laag, al zou ik zelf voor twee gaan.

Wat vind jij van deze kleuren? Laat het me weten in de reactie's.
Geen opmerkingen