OPI Skyfall collectie.De nieuwste James Bond film Skyfall heb ik zelf alweer een tijdje geleden gezien, zowel de film als de nagellak collectie van OPI die hierop aangesloten is vind ik dan ook erg leuk.
Ik heb zelf de collectie met mini lakjes hiervan, die ten eerste prachtig in een gouden onderkantje zitten. De collectie bevat vier lakjes, en dan de special topper: The man with the golden gun, waar jullie afgelopen zondag al een artikel over hebben kunnen lezen.Van links naar rechts zijn de namen van de lakjes:
Goldeneye: 'All eyes will be upon you when you wear this glorious gold.'
The spy who loved me: 'A red as romantic as the secret agent inside you.'
The world is not enough: 'This rosy silver is as addictive as it is beautiful.'
Live and let die: 'Burn the candles at both ends in this private jet black.'The spy who loved me is een prachtige rode kleur, met enorm veel shimmers. Deze kleur dekt prima in slechts één laagje. The world is not enough. Aangezien ik de swatches op tips heb gemaakt, lijkt deze kleur nog wat doorschijnend, maar op je nagels is deze prima te doen met enkel één laagje. Dit is echt een prachtige bruine kleur. Goldeneye moet je eigenlijk over een kleurtje heen dragen, maar in één laagje dekt deze kleur al best goed voor een glitterlak. Ik vind dit een prachtige gouden glitter kleur.En tot slot live and let die, een prachtige donkergroene kleur met shimmers, die prima dekt in slechts één laagje.
 
De mini potjes bevatten elk 3,75 mililiter, waar je nog best lang mee kunt doen. Wat vind jij van deze kleuren? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen