Spaar en straal met gratis sieraden van DA.


Spaar voor gratis kettingen en hangers
DA bestaat 70 jaar en dat vieren ze met een spaaractie. Een actie waar elke vrouw van gaat stralen. In totaal spaart u voor 12 unieke hangers en 3 kettingen. Door de hangers en kettingen op verschillende manieren te combineren creëert u elke gewenste stijl. Elegant, Simpel, Over-the-top, Chique of Casual. Alles is mogelijk!
Hoe werkt spaaractie?- Bij besteding van elke € 5.- ontvangt u op uw spaarkaart een zegel.- Met vier zegels op uw spaarkaart kunt u kiezen uit één van de 12 unieke hangers of uit één van de drie exclusieve halskettingen.   - Bij aankoop van verschillende acties uit de folder krijgt u een hanger of ketting cadeau. Mocht u niet willen wachten tot u de ketting bij elkaar gespaard heeft, dan kunt u de kettingen en hangers ook los kopen voor € 6.99.
U kunt t/m 16 december 2012 sparen, of zolang de voorraad stekt.
Wacht niet te lang, want OP=OP.

Toen ik een tijdje geleden bij de DA kwam, hoorde ik na het afrekenen dat ik ook nog twee dingen mocht uitzoeken van deze actie. Ik vind de actie zelf erg leuk, en ben dan ook erg blij met hetgene wat ik heb gekozen.
Ten eerste zit het echt superleuk verpakt. In het doosje zat de ketting met de ring voor de ketting, en in het wat kleinere 'zakje' zit de bedel die ik heb gekozen.De ketting. Bij de kettingen kun je kiezen uit drie verschillende kleuren: Bruin, grijs en zwart. Hierbij zit dan ook direct een clip ring. Zelf koos ik voor zwart, aangezien dat bij de meeste kleuren goed te combineren valt.


Als bedel koos ik de sleutel, niet dat ik nog niet genoeg sleutelkettingen heb maar goed. Ik vond deze wel erg leuk. Bij de bedels heb je keuze uit twaalf stuks, zoals je ook kan zien op de eerste foto.Geen opmerkingen