The man with the golden gun.The man with the golden gun by OPI is echt een collecters-item wat ik wel móest hebben. Ik twijfelde eerst enorm of ik hem mee zou nemen, want hij is niet goedkoop, dus liet ik hem in eerste instantie staan. Toen wij woensdag sinterklaas vierden opende ik één van de pakjes en zag ik hem. Mijn hart maakte toch wel even een sprongetje, want dit is echt een product wat ik als nagellak-addict wel echt moet hebben.
Doordat het potje prachtig goud is, en enorm weerspiegeld is het echt moeilijk om er goede foto's van te maken, maar op deze foto zie je de kleur van het potje toch wel redelijk goed.


Het potje heeft op het dopje net als bij de andere lakjes gewoon 'OPI' staan. Een klein detail wat ik zelf toch altijd wel leuk vind.En dan hetgene waar jullie hoogstwaarschijnlijk op wachten: De swatch. Ik heb hier enkel één laagje zwart aangebracht, en daarna 'The man with the golden gun' eroverheen. Prachtig, prachtig, prachtig, het enige wat ik kan zeggen. Ik ga er straks nog lekker een tweede laagje overheen doen, zodat het effect nog beter zichtbaar is.
 
The man with the golden gun is niet zomaar zo prijzig, dit komt omdat er écht, 18 karaats goud in zit. Deze lak van opi kost €40,00 en is speciaal gemaakt voor de nieuwste James Bond film: Skyfall.
 
Wat vind jij van deze lak? En heb jij het geld er voorover? Laat het me weten in de reactie's.


1 opmerking