The winterlicious tag.

Tumblr_mdw5ft46yi1r3qz1lo1_500_large

Ik zag laatst weer een leuke tag rondgaan, en aangezien dit 'The winterlicious tag.' is, leek het me wel leuk om dit deze maand te doen, aangezien het december is. En december is toch wel de maand waarbij ik het meest denk 'Het is winter.'


1. Favorite Winter nail polish?
Dat is een van mijn laatste aankopen, the man with the golden gun by OPI. Een prachtig lakje, voor zowel de winter als de zomer, herfst en lente, al geeft de warme gouden gloed toch wel echt een wintergevoel bij mij.
2. Favorite Winter lip product?
De hema lipbalm sticks, een heerlijk romig en zacht product op je lippen. Plakt niet, maar voelt gewoon heerlijk aan, mooi kleurtje en budgetproof.
 
 
 
3. Most worn Winter clothing piece?
Een zwart-wit geblokt blousje van de New-Yorker, lekker simpel en casual, maar tegelijkertijd vind ik hem gewoon erg leuk én hij zit nog eens heerlijk ook.
 
 

156721_504279369603814_705812537_n_large
4. Most worn Winter accesory?
Mijn kruisjesketting van de New Yorker. Een mooi dik zwart kruisje bedekt met een laagje prachtige steentjes.
 
 
5. Favorite Winter scent/candle?
Ik word zelf altijd vrij snel misselijk van te veel geur in mijn kamer, dus doe mij maar een lekkere vanille kaars, goed genoeg voor mij.
 
 
6. Favorite Winter beverage?
Warme chocolademelk! Vooral lekker na het schaatsen, een lekkere kop chocolademelk die nog een beetje dampt, met een flinke lading slagroom natuurlijk. Hmm, bij het idee alleen al.
7. All time favorite Christmas/Holiday movie?
Home alone. Hoe vaak ik hem ook al heb gezien, en hoe goed ik alle scenes al weet: Ik vind het gewoon geweldige films. Al vind ik home alone 3 niet echt leuk, 1, 2 en 4 zijn geweldig. Wel zijn 1 en 2, met Kevin Malcullay mijn favorieten.
 
8. Favorite Christmas/Holiday song?
Daar komt mijn Justin Bieber liefde weer, Mistletoe! Ik vind sowieso zijn hele 'Under the mistletoe' album geweldig, maar dit nummer geeft toch wel de ultieme winter-feelings.
9. Favorite Holiday food/treat?
Oh die chocoladekoekjes met die sprinkles erop zijn zó lekker, hier eet ik er het liefst een heel stel van. Nomnomnom.

530335_174787135997382_814789539_n_large
10. What is your favorite Christmas Decoration this year?
Eigenlijk vind ik kerst decoratie vreselijk, al die poespas. Doe maar gewoon de normale inrichting en ik vind het allemaal wel weer prima, al ziet een kerstboom in de woonkamer er soms wel leuk uit. Doe maar gewoon simpel een kerstboom.
11. What is at the top of your Christmas list?
Wij doen zelf niet aan kerst maar aan sinterklaas, ik hoop dan ook gewoon dat kerst gezellig word met de dingen die we dan nog gaan doen.
12. What are your plans for the holidays this year?
Aangezien mijn broer de 26e jarig is, tweede kerstdag dus, gaan wij meestal met zijn verjaardag iets leuks doen. Verder ga ik natuurlijk home alone op tv weer eens kijken, en voor de rest lekker uitrusten en met recht 'Knallend.' 2013 in, en daar wil ik weer een heel mooi jaar van maken.

Ik hoop dat jullie de tag leuk vinden. Wat vind jij zo leuk aan de winter? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen