DREAMS | Places where I want to go.

Tumblr_mh2tzeauth1s42ee5o1_500_large
 
Ik heb nog zoveel plekken waar ik graag heen zou willen gaan, en in April ga ik naar één van de plekken. Ik kan al niet meer wachten, en deel daarom dit artikel met jullie.


8405578581_e1fba3b446_z_large

Oui oui, ik ga naar Paris! In April is het eindelijk zover, city of love, city of lights, ik weet het niet maar ik ga er naar toe! Parijs is de eerste plek die ik van mijn lijstje af kan strepen.

 
Tumblr_mh1w665ws01rijb05o1_500_large

Congrete jungle where dreams are made of, there's nothing you can't do, now you're in New York! Wonen in New York hoeft nou ook weer niet, al lijkt het me geweldig, het is te ver bij familie vandaan haha. Wel zou ik er graag eens naar toe willen.

01_large

Ook Sidney lijkt me prachtig, al is Australië wel een eindje hier vandaan!

P7-venice_252citaly_large
Venetië lijkt me echt prachtig, met een gondel over het water, wauw. Ik hoop dan ook zeker hier nog eens te mogen komen.

Als ik alle plaatsen wil gaan behandelen waar ik nog eens heen wil ben ik eeuwen bezig, want ik wil zoveel plekken op de wereld nog eens bewonderen. Waar wil jij nog graag heen in je leven? Laat het me weten in de reactie's.
Geen opmerkingen