Fashion favorites tag.

1. Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Het omschrijven van je stijl is nou niet het makkelijkste wat er bestaat. Aan de ene kant ben ik een echte fashionista, maar aan de andere kant ben ik ook dol op stoere items. Deze twee dingen mix ik dan ook voor het effect wat ik 'Mijn stijl' noem.
2. Wat zijn jouw garderobe essentials?
Basic topjes in wit en zwart, bodycon rokjes in allerlei kleuren, een stel basic t-shirts, een leren jasje, een skinny jeans, een paar nike's en een paar high heels.


3. Wat is het duurste kledingstuk dat je in je kast hebt hangen?
Eigenlijk heb ik niet eens mega duren kleding, qua 'hanggedeelte' denk ik toch mijn leren jasje, deze was rond de €40/50,- en qua schoenen mijn nike's, deze waren rond de €80,-
4. Wat is het item dat je op dit moment het liefste aan je garderobe toe zou voegen?
Ik wil ten eerste nog altijd graag een paar Louboutins, en dan wil ik nog graag een paar Lita's. Het liefste de zwarte met studs. Ik vind deze schoenen zó gaaf!5. Noem je favoriete ontwerper.Christian Louboutin! Ongetwijfeld. Ik wil nog altijd dolgraag een paar louboutins, want wauw wat vind ik die schoenen mooi.

6. Hoeveel geld geef je uit aan kleding?Dit is heel verschillend, maar als je alles bij elkaar op telt is het nog niet eens zo mega veel. Ik koop de ene keer een budget item, de andere keer een iets duurdere en zo krijg je toch een leuke combinatie.

7. Waar shop je het liefste?Ik ben totaal geen liefhebber van de Only, geef mij maar een Coolcat, H&M, C&A. Lekker budget maar ook daar hebben ze zeker leuke items.

8. Wat is je favoriete parfum?Justin Bieber - Girlfriend & Someday en Replay & sons.

9. Op welke manier style jij je haar het liefste?
Aangezien ik krullen van mijzelf heb laat ik het altijd los, aangezien ik niet zo dol ben opgestoken kapsels. Wanneer ik geen zin heb in krullen stijl ik het gewoon met mijn stijltang.
10. Wat trek je altijd uit de kast op het moment dat je niet weet wat je aan moet trekken?
Easy: Een skinny jeans, een shirtje met een leuke print erop, leren jasje en mijn nike's.


11. Welke fashiontrend mag van jou blijven en welke mag er per direct overgaan?
Ik volg niet echt trends, ik trek gewoon aan wat ik leuk vind en het maakt me niet uit of het een trend is of niet. Wat ik vreselijk vind? Uggs, gewoon een no-go.


12. Welk item in je garderobe heeft de meest emotionele waarde voor je?
Dat heb ik eigenlijk niet. Ik denk dat alleen mijn enorme schoenenverzameling een emotionele waarde voor mijn portomonnee heeft.
1 opmerking