Favoriete producten van 2012.We zijn alweer een week in 2013, en daarom wil ik jullie graag mijn favoriete producten van het afgelopen jaar laten zien. Ik heb in totaal elf producten gekozen die ik vrijwel dagelijks gebruik of ze gewoon heel erg fijn vind.


Qua gezichtsproducten heb ik deze drie producten. Een prachtige highlight powder van Mac, de skin finish powder van Catrice en de giordani gold by Oriflame foundation. Dit zijn producten die ik elke dag geruik, al wissel ik de highlighter nog wel eens af.Qua oogproducten heb ik ook een hele selectie. Als eerste de witte en blauwe color tattoos van maybelline, miss sporty cats eyes oogschaduwpalette, rimmel sexy curves mascara, i love rock oogpotlood van essence. Blauw oogpotlood van Catrice.


Als laatst de brilliant à lèvres lipgloss van Gosh en een nagellakje genaamd Goldeneye door OPI. Dit lakje komt uit de Skyfall collectie.
 
Dit waren ze alweer, mijn elf favoriete producten van het afgelopen jaar. Wat waren die van jou? Laat het me weten in de reactie's.


Geen opmerkingen