Miss Sporty Studio Lash Mascara.Als ik één favoriete mascara heb is het zeker deze 'Miss Sporty Studio Lash Mascara.' ik heb hem een tijdje niet meer opnieuw gekocht, maar sinds ik Miss Sporty gewoon bij de DA hier kan halen besloot ik om hem toch nog eens mee te nemen.Ik heb de mascara gewoon in de kleur 001 Black en dat is dan ook de enige kleur waarin je deze mascara kunt verkrijgen. De verpakking is knalgroen, wat ik zelf niet echt mooi vind, maar het valt wel goed op in mijn stash. De hals glipt niet zomaar uit je handen, maar is gewoon lekker dun. 


Het borsteltje vind ik zelf heel erg fijn. Korte haartjes die niet te dicht op elkaar staan, maar ook niet te ver van elkaar af. Kortom, 'Het perfecte borsteltje voor míjn wimpers.'
Zie hier de mascara. Wauw, dat is het enige wat ik kan zeggen. En dit met slechts twee laagjes, terwijl ik normaal voor dit effect toch wel heel wat meer laagjes moet gebruiken. Deze mascara van Miss Sporty kost slechts €3,99 en dat is het geld zeker waard.

Geen opmerkingen